Kategorier

lördag 5 februari 2011

Ensam Hemma 1-4

Ensam Hemma 1 Amerikansk komedi från 1990 

Handlar om Kevin som blir glömd hemma när resten av familjen åker på semester för att fira jul, han förbereder för julen. Men allt är inte så enkelt som han tror, 2 tjuvar håller på att gör inbrott i hans kvarter. 
 Betyg 5/5

Ensam Hemma 2 Amerikansk komedi från 1992

Familjen ska åter igen åka på semester och fira jul, den här gånger ser de till så Kevin kommer med till flygplatsen. Men han tappar bort familjen och hamnar på fel plan som går till New York.
I New York tar han inte på ett lyxhotell och återigen stöter han ihop med tjuvarna som rymt från fängelset.
 Betyg 4/5


Ensam Hemma 3 Amerikansk komedi från 1997

 Handlar om Alex som ligger hemma i vattkoppor och han hjälper sin tjuriga granne och skottar, som tack får han en radiostyrd bil som hon förväxlat med sin påse på flygplatsen. Men han vet inte att 4 tjuvar vill få tillbaka bilen för den innehåller ett mickrochip.  
Betyg 3/5



Ensam Hemma 4 Amerikansk komedi från 2002


Kevins föräldrar är skilda och hans pappa bor i en lyxig herrgård med sin nya färstmö. Hans pappa vill så gärna ha barnen över julen. Men ingen av barnen vill fira jul där. Men Kevin står inte ut hemma och rymmer till sin pappa. Till en början trivs han jätte bra för där finns det avanserad teknik och massa roliga leksaker. Men julen blir inte som han tänkt sig, för 2 tjuvar vill kidnappa prinsen som är på väg dit och ska fira jul.  
Betyg 2/5


Jag älskar Ensam Hemma, men den 4:e filmen kunde dom hoppat över tycker jag för den är inte alls lika bra som de andra. De första 2 filmerna tycker jag är bäst, för då är de samma skådespelare. 
Men den 4:e filmen är små dålig, inte alls som de andra.

Inga kommentarer: